!
!

Høyttalere

!

Klipsch R-28F Premiere, sort pr stk

!
R-28F er en slank og effektiv gulvstående høyttaler med store ytelser. Den inngår i den anerkjente Reference-serien med Klipsch’ legendariske horndiskantløsning og to kobberfargede høyttalerelementer med IMG-membraner som både er svært stive og lette. Tractrix hornhøyttaleren sørger for en detaljrik og dynamisk gjengivelse av det øvre toneområdet. De to 8” mellomtone/basshøyttalerne er koblet i parallell og sørger for massive effektrykk. 

Klipsch RP-250S Premiere, sort, pr stk

!
RP-250S inngår i Reference Premiere-serien og er en kraftig surroundhøyttaler med dobbelt bestykning, 2 stk. Cerametallic-elementer og 2 stk. LTS titan Tractrix horndiskanter. Maksimalt effektpåtrykk er 100 watt.
Effektive bassporter med Tractrix-geometri sørger for en mer nøyaktig fyldigere gjengivelse.

Klipsch RP-450C Premiere, sort, stk

!
Reference Premiere-serien fikk utmerkelsen "Anbefalt Produkt" med 6 stjerner i Watt 05/15. Les testen her

Senterhøyttaleren RP-450C har 4 stk. 5,25” Cerametallic-elementer og 1 stk. LTS Tractrix titan hornhøyttaler. Maksimal kontinuerlig belastning er 150 watt, og følsomheten er på 97 dB. RP-450C inngår i Klipsch sin nye Reference Premiere-serie, som kjennetegnes av høy effektkapasitet, stor detaljrikdom og lav forvrengning. Reference Premiere-serien har et komplett modellutvalg med store gulvstående, senter-, bokhylle-, surround- og subbasshøyttalere.

Klipsch R-112SW sort 12"

!
R-112SW er en aktiv subwoofer med en kraftig 300 watts heldigital forsterker. Den inngår i den anerkjente Reference-serien. Høyttalerelementet har kobberfarget Ceramettallic-membran som både er svært stivt og lett for en nøyaktig gjengivelse med minimal forvrengning. Den høye stivheten gjør også at man unngår oppbrutt flate på membranen ved store signalpåtrykk.

Klipsch RP-150M Premiere, sort, pr par

!
Bokhyllehøyttaleren RP-150M inngår i Klipsch sin nye Reference Premium-serie. Den er i en kompakt utførelse, men gir likevel en kompromissløs musikk- og filmlyd-gjengivelse. Høyeste tillatte kontinuerlige effektpåtrykk er 75 watt RMS. LST titan Tractrix hornhøyttaler for diskantområdet gir en meget klar gjengivelse med stor detaljrikdom. Basshøyttaleren har Cerametallic-membran, som kombinerer høy stivhet med lav vekt for en hurtigere respons. God følsomhet for en såpass kompakt høyttaler med 92 dB ved 1 watt / 1 meter.

Klipsch R-110SW sort

!
R-110SW er en aktiv subwoofer med en kraftig 200 watts heldigital forsterker. Den inngår i den anerkjente Reference-serien med Klipsch’ legendariske kobberfargede Cerametallic-membraner som både er svært stive og lette for en nøyaktig gjengivelse med minimal forvrengning. Den høye stivheten gjør også at man unngår oppbrutt flate på membranen ved store signalpåtrykk.

Klipsch RP-440C Premiere, sort, stk

!
Senterhøyttaleren RP-440C har 4 stk. 4” Cerametallic-elementer og 1 stk. LTS Tractrix titan hornhøyttaler. Maksimal kontinuerlig belastning er 150 watt, og følsomheten er på 96 dB. RP-440C inngår i Klipsch sin nye Reference Premiere-serie, som kjennetegnes av høy effektkapasitet, stor detaljrikdom og lav forvrengning. Reference Premiere-serien har et komplett modellutvalg med store gulvstående høyttalere, senter-, bokhylle-, surround- og subbasshøyttalere.

Klipsch RP-280F Premiere, sort Pr stk

!
Klipsch Reference Premiere RP-280F fikk toppkarakter i test i Watt! "Klipsch RP-280F spiller underholdende, engasjerende, vilt dynamisk og kraftfullt..." Les testen her.
Reference Premiere-serien fikk utmerkelsen "Anbefalt Produkt" med 6 stjerner i Watt 05/15.