!
!

Geneva

!
!
Geneva Model S
!

DAB+ / FM-radio, trådløs via bluetooth og ekstra lydinngang på baksiden som kan tilkobles alle typer lydutstyr. Fjernkontroll og bordstativ medfølger.

Mål: 23,5 cm bred, 14 cm høy og 17,5 cm dyp.

Vekt: 3,6 kg

Geneva Model M
!

Komplett Stereoanlegg i en enhet.

DAB+ radio, trådløs via bluetooth og ekstra lydinngang på baksiden som kan tilkobles alle typer lydutstyr. Fjernkontroll.

Mål: 36,6 cm bred, 19,7 cm høy, 24 cm dyp.

Vekt: 6,8 kg

Geneva Model L
!

Komplett Stereoanlegg i en enhet.

CD-spiller, DAB+ & FM-radio, trådløs via bluetooth og ekstra lydinnganger på undersiden som kan tilkobles alle typer lydutstyr + Apple TV . Fjernkontroll.

Mål: 44,8 cm bred, 29,1 cm høy, 36,5 cm dyp

Vekt: 17,2 kg

Geneva Model XL
!

Komplett Stereoanlegg i en enhet.

CD-spiller, DAB+ & FM-radio,trådløs via bluetooth og ekstra lydinnganger på undersiden som kan tilkobles alle typer lydutstyr samt Apple TV & Airplay. Fjernkontroll.

Mål: 55 cm bred, 61,3 cm høy, 37 cm dyp

Vekt: 38 kg

 

GENEVA XXL M DAB OG BLUETOOTH
!

Komplett Stereoanlegg i en enhet.

Geneva Model XXL Wireless er en lekker TV-benk og imponerende Hi-Fi anlegg i ett og samme produkt. Geneva XXL har trådløs lydoverføring via AirPlay og Bluetooth. I tillegg har den også integrert DAB+ og FM-radio, HDMI-tilkobling og rom til dine andre komponenter, som f.eks TV-dekoder og spillekonsoll.

Trådløs lyd via AirPlay og Bluetooth
Med trådløs lyd via AirPlay og Bluetooth kan du sette deg tilbake i godstolen og spille av musikken trådløst direkte fra ditt Apple-produkt i strålende kvalitet, eller andre smarttelefoner og nettbrett med Bluetooth tilkobling.

 

Tidsriktig
Geneva er utformet med tanke på hvordan man lever i dag. Mens god stereolyd fortsatt er synonymt med mange komponenter og høyttalere, har Geneva laget et fullverdig stereoanlegg med lydkvalitet som overrasker selv de største lydentusiastene. Med utgangspunkt i å plassere alle komponentene i en og samme enhet, har Geneva utviklet et kompromissløst system for deg som er både opptatt av utseende og lydkvalitet. Her har du muligheten til å spille musikk trådløst fra din mobiltelefon eller nettbrett, høre på DAB+/FM-radio eller koble til andre eksterne lydkilder som f.eks TV, datamaskin eller spillkonsoller. 

God lydkvalitet
Geneva har gjennom hele utviklingsprosessen hatt musikk i fokus, noe som lett kan høres. For å oppnå den høye lydkvaliteten har Genevas akustiske ingeniører samarbeidet tett med artister og produsenter, og kombinert dette med avansert teknologi. Høyttalerelementene jobber svært godt sammen med den innebydge forsterkeren, og spiller optimalt uavhengig om du spiller høyt eller svært lavt. Den fyller huset med musikk når du har fest, og spiller overbevisende og presist selv på svært lave volum.

Enkelhet og funksjonalitet
Sett på en spilleliste fra Spotify eller WiMP på nettbrettet ditt. Sett deg tilbake i godstolen og betjen hele systemet med den medfølgende fjernkontrollen. Geneva Sound System støtter alle kilder med mulighet for AirPlay eller Bluetooth-avspilling, samt at du kan koble til andre komponenter via HDMI eller linjeinngangene. Geneva Sound System har også et display gjemt bak gitteret i front. Via dette får du informasjon om hvilken kilde som er tilkoblet, volum, eller radiokanal. Geneva Sound System modell XXL leveres med føtter i lekker børstet stål-finish.

Ekte stereolyd
Geneva Sound System har to lydkanaler i èn boks. Ved å bruke avanserte algoritmer, har Geneva klart å reprodusere ekte stereolyd til tross for at høyttalerelementene er plassert i samme enhet. I tillegg er lyden like god overalt – du trenger ikke sitte i "sweet spot" for at det skal låte bra. Med en lydspredning på 120 får alle glede av den gode lyden fra Geneva Sound System.

Hvilken størrelse passer for deg?
Genevas aller største modell heter XXL og er en kombinasjon av et TV-bord og et funksjonabelt stereoanlegg, og ikke minst en perle av et designmøbel. Geneva XXL spiller med stor autoritet og kraft og er et supert alternativ for deg som er kresen på lyd, men samtidig ønsker kraft og pent design. Geneva Model XXL Wireless leveres med med fjernkontroll, trådløs lyd via Bluetooth og AirPlay, DAB+/FM-radio HDMI-tilkobling og rom for dine andre komponenter. Systemet leveres i fargene hvit , sort eller rød.