!
!

Stål-strengs Gitarer

Alvarez OM/Folk Akustisk AF70CE

Alvarez OM modellene er konstruert for å få mest mulig ut av deres lille kropp. De er livlige og har stor klang som passer for alle stilarter. Denne modellen har en rosewood kropp som fremhever diskant og bass. 70-serien er flotte gitarer i Sitka og rosentre og vi bruker naturlige inlays av perlemor, tre og Paua abalone.

IBANEZ AVT1 AKUSTISK TENORGITAR

Med Ibanez Artwood Vintageserien vil denne modellen legge seg helt naturlig inn i utvalget. Tenorgitarer gir en helt spesiell og åpen klang og vil være et friskt pust i en akustisk sammensetning hvor gitar, banjo, mandolin og ukulele allerede har funnet sine plasser. Teknisk benyttes de samme akkordene som på en mandolin, men den vil låte mer mot en akustisk gitar da den er stemt lavere enn mandolinen.

Ibanez AW-3010CE LG

Ibanez AW-3010 Artwood har store likhetstrekk med AW-3000 men på 3010 modellen er finishen lavglanspolert og lokket er uten plekterplate. AW-3010 LG har heltre gran i lokk og sarg og bunn i heltre mahogni. Dette gir gitaren en meget god akustisk tone. Halsene har også en veldig behagelig profil som gir deg en god spillekomfort.

IBANEZ AW4000 BS AKGITAR

AW4000 er en akustisk modell med heltre Caucasian gran i lokket og med heltre sarg og bunn i mahogni. Både hals og kropp er i blank finish. Gitaren har Grover open gear tuner mekanikk med "Butterbean" mekanikkører.

SEAGULL S6 CLASSIC M/B-BAND PICKUP

Winner of several awards, the S6 is perhaps the instrument that best represents the Seagull philosophy. The S6 offers entry level players the opportunity to experience the great feel and superb sound provided by a hand finished neck, select solid Cedar top and a Custom Polished Finish.

Cataluna SGS1080CE

Når de to helt nye Catalunamodellene skulle designes, var målet en lettspillt gitar med fokus på en fantastisk lyd. Resultatet ble en vakker nordisk blond gitar med utrolig dynamikk, stor tone og en veldig lett kropp.

Tanglewood Rosewood reserve TGRP73 VS E

Tanglewoods TGRP 73 Parlour akustisk gitar i Vintage Sunburst Gloss gjenspeiler en perfekt blanding mellom hevdvunne designfilosofier og moderne produksjon metoder.

Tanglewood Evolution Parlour TPCSNE

Lettspilt gitar med parlour body. Fishman Isys pickup system som gjør den godt egnet for bruk på scener. Heltre sedertre i lokket, og mahogny i bunn og sider.

Tanglewood Premier TW170 AS CE

Grand Concert gitar med heltre gran i lokket. Mahogny i bunn og sider. Utstyrt med en B-Band A3T pickup system

Tanglewood Evolution TW28 CLN

Dreadnought gitar med ceder i toppen, mahogny i bunn og sider. Utstyrt med grover stemmeskruer.

Tanglewood Sundance TW45 VS B

Super Folk gitar med heltre sedertre i lokket, og mahogny i bunn og sider. B-Band A3T pickup system.

Morgan W-01CE Traveller

3/4 modellene tar liten plass og låter knall. Alle gitarene har avrundet bakside laget i tre. Dette er med på å få frem den tøffe lyden.

Morgan W 104 Western gitar

Akustisk stålstrengsgitar av høy kvalitet til en god pris!

Morgan W 104 CE

 

Morgan W-110 Western

 

Morgan W 116

 

Morgan W 116 CE

 

Morgan W 120S N

 

Morgan W 120S CE N

 

Morgan W 309 SCE

Morgan W 310 S N

 

Morgan W 310 SCE N

Morgan W-310 SE baritone gitar

Morgan W 509 SCE

Morgan W 510 SCE N