!
!
Keyboard

Casio CTK-3500 Keyboard

CTK-3500 har både en "dancemusic" instilling og mulighet å gjøre bruk av den innovativa Chordana Play-appen. Det gir deg muligheten til å skape coole "dancelåter" og ved tilkoblingen til appen så blir CTK-3500 til ett kraftfullt verktøy for opplæring.

Casio LK-280 Keyboard med sanganlegg TOTALPAKKE

Den beste måten å lære på, er når man bruker flere sanser!

Dette har Casio tenkt på med keyboardet LK-280. LK-280 er utviklet med den aller nyeste ­teknologien, de beste lydene og de kuleste rytmene. Dette i kombinasjon med opplyste tangenter, tar deg rett inn i universets smarteste Musikkskole (Step-Up).

 

Casio LK-265 Tablet ready - ink.adapter

Koble enkelt inn en kabel mellom keyboard och smartphone/tablet. Last ned appen Chordana Play og spill med i dine favorittlåter!

Casio CTK-4400 Keyboard

Realistisk pianolyd med et naturlig stereobilde. Et kraftfullt 61-tangenters anslagfølsomt keyboard med enestående lydkvalitet. CTK-4400 er fylt med spennende lyder, rytmer som det svinger av og mange forskjellige autoakkompagnement.

Casio CTK-6250 Keyboard

Helt nytt klaviatur!
Nyutviklet klaviatur. Det beste CASIO noengang har laget til keyboard! 61 anslagsfølsomme tangenter.

Casio Synth XW-P1

Den nye XW-P1 har en oppsiktsvekkende god lydkilde.
Utstyrt med 620 forhåndsinnstilte innstillinger, inkludert 100 solosyntheseizer-innstillinger, er XW-P1 klar for imponerende prestasjoner på live-scenen