Feiyu-Tech Wearable Gimbal

FY WG er en miniatyrisert versjon av våre bestselgende gimbal, og tilbyr god stabiliserings teknologi i en bærbar form for actionkameraer. Den er lett, men funksjonsrik, og i stand til å fange fengslende og fullt stabiliserte bilder.

Designet for fleksibilitet.

FY WG er designet med utvidelses muligheter i tankene. Et GoPro T-Clamp adapter er pakket med hver gimbal. Brukerne kan feste gimbalen til alt av GoPro tilbehør. På huset til gimbalen er det også 2 stk 1/4" skrue fester, som gjør at den kan festes i forskjellige posisjoner på alle universale tripod skrue fester.

 

Forbedret kompatibilitet

Kompatibel med GoPro HERO4 / 3 + / 3 (med ekstra monteringsplass for GoPro LCD BacPac), Yi Cam, AEE og andre kameraer med lignende dimensjoner.

 

Forbedret Firmware

Et nytt nivå av brukervennlighet. Et en-knapps kontrollsystem er innført for å effektivisere gimbalens kontroll. Nytt kretsdesign gjør at gimbalen forbruker mindre enn 10 mikro ampere i standby, noe som gjør den FY WG til en av de mest energieffektive gimbal som noensinne laget.

 

Camera Orientation Detection System

Uansett hvordan kameraet er montert, klarer FY WG å identifisere monterings posisjonen og gjør nødvendige justeringer til konfigureringen.

 

Kompatibel med FY Remote (ikke inkludert) som gir deg mulighet til å justere panning, tilting og rolling vinkler.

Juster kameraets tilt vinkel manuelt. Hold i 0,5 sekunder for at den nye posisjonen skal registreres

 

 

 

 << Tilbake