Hyttepakken 4G+. 4G-ruter og antenne

Denne pakken gir deg både markedets mest populære 4G-ruter og vår mest populære 4G-antenne. Antennen kan skrus direkte på ruteren uten ekstra overganger.

Huawei E5186s er en 4G-ruter med støtte for LTE Advanced - også kalt Cat 6 eller LTE turbo. LTE Advanced er operatørenes nye teknologiutvikling med 300Mbps i teoretisk nedlastingshastighet. Modellen er uten operatørlås, og virker således på alle operatører - også i utlandet. Den støtter LTE på alle frekvensbånd (800/900/1800/2100/2600 MHz).

 

 

Huawei E5186s har innebygd 300 Mbps WiFi (802.11b/g/n/ac) med WPS-funksjon for rask konfigurasjon. Opptil 64 enheter kan være tilkoblet via WLAN.

Den har også fire Gigabit Ethernet porter, hver av dem er konfigurerbar som enten LAN-port eller WAN-port.

 

Poynting XPOL-A002 4G-panelantenne gir minimum 8 dBi i alle aktuelle frekvensbånd som brukes til 2G/GSM, 3G/HSPA og 4G/LTE. Det er altså en unik panelantenne med god forsterkning uansett hvilket nett du har tilgang til!

 Antennen har doble innebyggede krysspolariserte antenner for maksimal hastighet på 4G-nettet. To antennekabler (Super Low Loss) på fem meter med SMA-han kontakter går ut fra antennen.

Dette er en antenne av meget god kvalitet. Den er utviklet for å tåle mange år utendørs, men kan også monteres innendørs. Selve antennehuset er av halogenfri ABS-plast og er grundig tettet med gummipakninger for å minimere risikoen for vanninntrengning.

 Den aller beste effekten får man ved å montere antennen på mastrør på taket. Antennen kan også veggmonteres, men tenk på at det er viktig få så fri sikt som mulig mot basestasjonen. Jo høyere frekvenser basestasjonen benytter, jo desto mer stoppes signalene av skog, husvegger og lignende.

 Antennekablene kan forlenges ved behov, men siden signalet svekkes noe for hver meter ekstra kabel, så bør man unngå å ha for lang kabel. Flytt heller 4G-ruteren nærmere antennen (f.eks. på loftet) og benytt WLAN for kommunikasjon med ruteren.

 

 << Tilbake